Vieringen

1e en 3e zondag 10.30 uur eucharistieviering in Eindhoven

Op de 1e en 3e zondag van de maand wordt er om 10.30 uur een eucharistieviering gehouden. Iedereen is uiteraard welkom een eucharistieviering met ons mee te vieren. Wie gedoopt is en gewend is om in de eigen kerk deel te nemen aan de tafel van de Heer kan ook bij ons ter communie gaan. Wij communiceren in een kring rond het altaar waar we een hostie ontvangen die we in de wijn kunnen dopen. 

Tijdens de viering wordt er gecollecteerd voor de onkosten van de eigen parochie. De 3e zondag van de maand wordt er een uitgangscollecte gehouden voor verschillende doelen. 

2e en 5e zondag 10.30 uur dienst van schrift en gebed in Eindhoven

Op de 2e en 5e zondag van de maand wordt er om 10.30 uur een dienst van schrift en gebed gehouden. In deze vieringen gaat er een lector voor. Ook hier is iedereen uiteraard van harte welkom. 

Er wordt iedere maand de gelegenheid gegeven om een bijdrage te leveren aan de voedselbank. In de hal van de kerk staat een mand met een aankondiging wat er die maand voor product ingezameld wordt.

4e zondag GEEN viering in Eindhoven met uitzondering van de advents- en de veertigdagentijd

Op de 4e zondag is er geen viering. Als alternatief voor ontmoeting wordt er dan samen gegeten in een low budgut restaurant op de op deze zondag volgende dinsdag of woensdag. Zie de agenda voor dag, plaats en tijd. Ook hier is iedereen van harte welkom. (Kosten zijn voor eigen rekening.)

4e zondag viering in Maastricht

Voor aktuele informatie verwijzen we naar de laatste nieuwsbrief van Maastricht.

Na afloop...

Na afloop van iedere viering is er altijd de gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van koffie, thee en wat lekkers. Er staat een spaarpot waar u een vrijwillige bijdrage in kunt doen.

Oud-Katholieke Kerk | Boschdijk 354 | 5622 PA Eindhoven | tel. 040 – 237 0777